Crida a la participació a Alerta Forestal #Processionària al “Tot es mou” de TV3

El passat dijous 21 de març el Lluís Brotons, investigador del CREAF i del CSIC i uns dels coordinadors d’Alerta Forestal, va parlar al programa de TV3 “Tot es mou” sobre la processionària, a més, va fer una crida a la participació a Alerta Forestal #processionària.

“Coneixem molt sobre el cicle biològic de la processionària, però no sabem encara l’impacte que té l’augment de temperatura causat pel canvi climàtic en aquesta plaga, necessitem més informació i, per tant, us animem a enviar fotos a través de la nostra aplicació subratlla el Lluís.

Com explicàvem en una de les nostres últimes notícies, aquest any els boscos en Catalunya es mantenen verds tot i la gran quantitat de bosses de processionària que s’hi observa. De moment, Urgell i Solsonès són zones amb un nivell d’afectació molt alt, perquè a la processionària li agrada especialment la pinassa i el pi roig. Malgrat aquesta dada, fins d’aquí a uns mesos no serem capaços de dir quines zones han estat les més afectades a Catalunya.

Podeu recuperar el programa sencer a continuació.

Comparte esta noticia: