La FEEC col·labora amb la plataforma Alerta Forestal

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), que representa una part molt important de l’excursionisme català, ha començat a col·laborar amb Alerta Forestal per contribuir en l’anàlisi de l’estat de salut dels boscos catalans. Qualsevol membre de la FEEC que surti a la muntanya pot aprofitar, estar ben atent a les afectacions del bosc i enviar-les a l’app.alertaforestal.com!

Caminades de resistència a la 12a marxa del Cap de Rec. Autor: Xavier Capdevila.

Com bé demostra el seu Comitè Català de Natura, la FEEC està molt implicada en la conservació del patrimoni natural i cultural del nostre país, coincidint amb els objectius d’Alerta Forestal.  Des de la FEEC es treballa per la conservació i protecció del medi ambient. A més a més i gràcies als cursos de formació, es vol potenciar la conscienciació per respectar els espais que ens envolten més enllà del col·lectiu excursionista.

La FEEC compta amb gairebé 100 anys de trajectòria i una extensa experiència en l’associacionisme, del qual neix, i la participació ciutadana. Per aquest motiu, han donat el seu suport a la plataforma coordinada pel CREAF, que confia fermament també en la implicació ciutadana, en aquest cas en la ciència. Molts punts en comú, que agraïm que ara estiguin en connexió!

Comparte esta noticia: